Tillbaka i Vangvieng

Hej hej!

I dag checkade vi ut vid tolvsnåret i Vang Vieng och satte kurs mot huvudstaden.Vi hade en ganska behaglig resa på 17 mil & guppen som vi upplevde på ditvägen var nu lätta att undvika i dagsljuset.

Vi stannade ett par gånger och tog lite bilder & käkade lunch. På eftermiddagen rullade vi in i Vientiane och har sedan dess tagit det ganska lugnt, Ätit middag och sedan var vi och fikade på ett franskt café med mycket gott kaffe. I morgon ska motorcykeln lämnas tillbaka och klockan 17 rullar vårt natt-tåg till Thailand! Yey, äntligen ska vi till Thailand igen! Sjutton-noll-noll rullar alltså tåget och 06.00 är vi framme dagen därpå i Bangkok. Härligt ska det bli!

Hörs i övermorgon då, Kram på er!

På vårt favorit-hak i Vang Vieng. Två stora plattskärmar som visar vänner-avsnitt och bakom tornar bergen upp sig mot himlen, en sådan härlig utsikt!
 
 
Värmen påverkar inte bara oss människor. Här i ån ser man huvudena på fem livsnjutare som svalkar sig..
 
..nämligen dessa coolingar som tog en paus från solen & värmen en stund. Nu tillbaka till grönbete.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: anuu-nanuu

Trevlig resa in i Thailand!

Här har vi nu flyttat. Känns kanoners, fast allt är ju helt kaos förstås. Ingenting är uppbyggt, så vi sover på resårmadrass på golvet, med Michaela i mitten. Jo, Oliwers säng är klar, han ligger i den just nu och skrattar i sömnen. Han är en riktig liten buse. Dröjer nog bra länge innan vi får ordning här men äh, det ordnar sig. Nu ska jag rota fram en kartong med kläder till Michaela så hon slipper gå i smutsiga kläder till skolan imorrn :-) Kaos, som sagt.
Kram!

2012-11-11 @ 21:03:12
URL: http://www.jag-och-vi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0