En dag på stranden..

Hej där!

Klockan är snart fyra på eftermiddagen och vi har precis kommit hem efter dag på stranden med våra vänner, familjen Kouao. I går kväll åt vi middag tillsammans inne i "huvudstaden" Saladan. En trevlig kväll, där vi samtidigt bestämde träff för även idag.

Vi möttes upp vid nio i morse, på andra sidan ön. Vi har ju varit på Lanta tidigare i år, närmare besämt i April. Då bodde på den sidan av ön och visste därför att den delen är lite lugnare än Saladan och har en mysig strand.

Där har vi hängt hela dagen. Spelat boll med strandracket, skjutit med en fjäderleksak som var mycket populär bland vietnamieserna (även i Vietnam vi köpte den), badat i havet och druckit frukdrinkar. Har varit en jättetrevlig dag och färg på kroppen har vi också fått.
 

I morgon är det dags för lite vardag då jag sätter i gång med lite studier.. Eventuellt slänger jag in ett inlägg lite senare med bilder från de senaste dagarna.

Hur mår ni där hemma då?

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Låter helt underbart. Vad ska du sätta igång med för studier? :) här hemma är det grått och kallt. Ska snart iväg till Ikea och äta julbord, för att sen dra iväg och träna bort det :) kram på er

2012-11-25 @ 14:07:57
URL: http://dowhatittakes.blogg.se
Postat av: Syrran

Hej gumman! Vad roligt att du har köpt gymkort:) ligger det i närheten där du bor? :)
Plugga? Ska du plugga upp ämnen eller vad ska du studera?
Puss

2012-11-26 @ 13:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0