Nytt försök att få in bilder!


Såhär kan det se ut när lokalbefolkningen fraktar varor




Funderingar på båten...


.. leder lätt till att du till slut somnar... Haha!





Ute på en kajaktur bland öarna i El Nido





I en cave vi besökte under en dag på Island-hoppingen. Häftigt, men läskigt med alla fladdermöss som flög omkring runt och mot oss.





Ja men nuså! Nu har jag lyckats få in lite bilder. Sitter just nu på ett café precis intill vårat hotell här i Cebu. Vi har hittat ett bra hotell till ganska rimlig penning, 150 kr natten. I det ingår AC, TV, dusch med varmvatten (hör inte till vanligheterna ska ni veta) & dessutom ingår frukost i priset. DET tillhör absolut inte vanligheterna, en gång innan har vi haft frukost i priset. Så idag har vi lyxat till det lite! Vi har tänkt att stanna i Cebu city en natt & sedan resa vidare. Till en närliggande ö förmodligen, eller någonstans på Cebu där vi kommer naturen, havet och de vackra vyerna lite närmre. Just nu är allt bara trafikkaos, avgaser och buller. Inte så mysigt alls faktiskt. Fördelen dock med att bo på hotell inne i stan, är att priserna oftast kan vara lite lägre än på stranden och då har du ofta också högre standard.

Måste för övrigt flagga för Cebu Pacific - flygbolaget vi flög med från Palawan. För det för
sta lyfte vi tjugo minuter innan tidtabell och dessutom flög vi 15 minuter snabbare än beräknat. Alltså var vi i Cebu 35 minuter innan vi skulle vara framme - skönt! Tyckte vi knappt hann lyfta innan vi landade igen, men så är det väl när flygningen tog under en timma.

Nu ska jag strax bege mig till rummet där Joni väntar och titta på TV, vilket lyx va hörni!
Nu har ni fått lite bilder också, nu är ni väl nöjda & glada? För en dag i alla fall :-)

Kram

Kommentarer
Postat av: Anu

Hihi jaaaa nu är vi lite gladare när vi fått se era glada nyllen på bild! Många kramar!

2012-05-08 @ 22:11:00
URL: http://jag-och-vi.blogspot.com
Postat av: Carola

Hej på er, här lunkar allt på som vanligt. Solen tittar tack och lov fram allt oftare men tyvärr så är värmen fortfarande rätt bristfällig.



Mycket jobb är det och än mer beordrad övertid tungt men extra klirr i kassan inför sommaren och semestern är ju inte fel dessutom tycks ju större delen av min släkt fylla år under sommaren själv har jag just upptäckt att min infaller på midsommarafton iår :)



Smilla har just lärt sig cykla ordentligt så det är väl det fritiden mest går åt till...



Bilderna och era berättelser förgyller verkligen tillvaron.



Ta hand om er!

Kram

2012-05-08 @ 22:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0