Rivning pågår...

Hej och hå i lingonskogen...


Puuh! Ja, som rubiken lyder så river vi för full här hemma! Vi har lånat släp som vi fyllt till bredden och slängt på återbruket. Allt ni kan tänka er. Böcker och blommor fick samsas med allt från krukor till köksredskap.


Varför slänga allt och inte spara kan man undra? Eller sälja? 4 helger i rad har vi stått på loppis och sålt pinal efter pinal. Ju mer vi sålt, desto mer har vi haft kvar, känns det som. Det var som om vi hade en rum som fyllde på av sig själv. Trots att vi lassade ur massor, så fanns det ännu mer kvar.
Ja, och sådant lessnar man ju på. Så efter att ha sålt hur mycket som helst, beslutade vi oss helt enkelt för att börja kasta grejer.


Och vet ni hur skönt det känns nu! För den som tror på Feng Shui måste ju detta vara det ultimata! Jag äger numera en låda med kläder, ett par böcker, soffa, madrass, tv och bilder. Thats it! Känns ärligt talat mycket skönt!


Men - vem har sagt att det ska vara enkelt? Vi har fortfarande mycket kvar som ska kastas och så förstås.. Vi har ju flyttstädet kvar - snark!!


Efter detta dock är vi sånär som på klara! Vi har - håll i hatten - siktat in oss på att åka den 20 mars. Det är snaaart!! Känns som jäkla brådis, men å andra sidan vore det ju inte riktigt likt mig att planera in för mycket och ha framförhållning. Näej, det ska vara stressigt som fan, oplanerat och kaotiskt om det ska vara min melodi! ;-P
Brukar dock alltid lösa sig i alla fall, så vi lever på hoppet!!



Bilden är inte tagen hemma hos oss, men det är fan inte långt ifrån hur det ser ut hos oss! Totalt kaos!





Har börjat packa det mesta i våra ryggor och jag har även starat packning av handbagage. Vi har kvar att fixa försäkring och sälja bilen. Först måste den klara sig igenom besiktningen i morgon dock, så nu hoppas vi på det!
Ja, det finns ju en massa mer att skriva egentligen. Men lika rörigt som det känns i huvudet just nu kommer även detta inlägg bli om jag fortsätter.
Avrundar därför detta inlägg, ska upp med tuppen i morgon. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0