Boende kirrat och sluttampen är här!

God morgon, mina vänner!


Idag är sista dagen vi har släpet. Vi trodde först att vi skulle ha det till i morgon, men fick igår reda på att det ska lämnas i Västerås idag på förmiddagen. Så då vart det snabba ryck , som vanligt.

Vi slängde in skräp och sopor, tillsammans med TV, soffkuddar och allt annat i en härlig röra. Men det blidde bra i alla fall. Vi var och lämpade grejerna vi ska spara i ett garage och nu på morgonen kickstartar vi genom att dumpa resten på återbruket. Nu är det i princip tomt där hemma! Lite smålådor och vår packning, men det behövs ju inget släp till.

Stort har vi ju hemma också, 120 kvm. Vi har städat klart 3 av 4 kattvindar samt 1 av 2 sovrum. Efter det har vi kök, vardagsrum och toaletter kvar att städa. Men med tanke på att det är tomt nu så bör det gå undan. I morgon eftermiddag/kväll lämnar vi in nycklarna. Lite läskigt men massa massa spännande!


Vi har även bokat och betalat hotell för de första tre dagarna vi är i Phuket. Efter långflygning orkar man inte ge sig iväg på moppe och leta hotell, det vill man ha klart. Vi har bokat ett mysigt (men enkelt) hotell i en lite lugnare del av Phuket, till ett bra pris. 3 nätter med frukost för 2 personer, 220 SEK. Det är väl bra pris!? :-)
Nu ska vi käka frukost. Kram till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0