Lugna tider...

Hej där hemma!

Hur mår ni? Vi tar det lugnt v i. Bor på mysigt hotell med de bekvämligheter som behövs samt pool också. På morgonen serveras en stor frukostbuffé som vi verkligen gillar, blir en bra start på dagen. Dom har färskt bröd med olika pålägg, färska frukter, ägg som görs vid beställning, musli och annat gott! Vi som inte är så vana vid att alls käka frukost då utbudet brukar vara ganska torrt, njuter av fulla drag.
 
Det vi hittills sett av Bali (och det är delar av Kuta där vi just nu befinner oss) är att det är mycket konst, hantverk och tempel som gäller. Överallt säljer de handgjorda möbler, tavlor och smycken. Runt varje hörn finns även vackra tempel, alla med sin egna historia. De finaste kläderna som jag sett säljas under denna resan är definitivt här! Det finns så mycket speciella och vackra plagg, billiga också förstås. Har lust att slänga ut någa tusen och få en riktigt schysst garderob, men man ska ju orka bära runt på allt också, därför fortsätter jag fönstershoppandet helt enkelt.
 
Kuta är för övrigt den stora turistplatsen här och i princip ser vi bara turister, mest australienare. Vi är ju inte de strörsta fansen av dessa fullpackade turistställen så därför stor vi kosan vidare i morgon. Och hör på detta då!
 

Vi ska hyra en bil för en vecka som vi ska åka runt med runt hela Bali (som är en stor ö) och även bo i bilen under denna vecka. Supersmart och ekonomiskt ju! Vi tar oss runt hela ön på en mycket smidigt sätt, vi kan stanna var & när vi vill och vi sparar in pengar på att inte bo på hotell. En schysst bil med AC får vi betala cirka 100 kr per dag för, vilket är bra pris. Tycker det ska bli superkul, riktig roadtrip!
 
Vet inte hur jag hade tyckt om att sova i en bil i en vecka när vi fortfarande var i Sverige och inte visste så mycket om smuts, obekvämt och allmänt påfrestande ting. Nu däremot tror jag det kommer att funka fint! Man är ganska van med att inte ha en ordentlig toalett (många gånger är det hål i golvet som gäller) kalldusch eller ingen dusch, käka lokala konstiga grejer och liknande. Så detta ser vi fram emot!
 
Om ni inte hör något på några dagar är det just för att vi inte får tag på nätverk, men vi hörs när vi får det!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0