English Tea House

Hello mate!
 
Igår tog vi en liten tur här i Sandakan. Var varmt som bara den, men vi knatade på uppåt & uppåt mot vårt slutmål, English tea house. Jättemysigt område med cafè och restaurang, mysiga omgivningar, fin utsikt och möjlighet att spela cricket! Oj, vad vi njöt!

Vi lyxade till det lite med maten också! Tyckte vi värda det efter all sjukdom och elände. Beställde in vår hittills dyraste måltid på resan. Det blidde en tre-rätters lunch med kaffe (caesar salld till förrätt, köttbit med tillbehör till varmrätt och en kula chokladglass till efterrätt) för hundralappen var. Oj oj, vilka summor va? Annars käkar vi för ca 15-20 kr, max. Väldigt mysig dag hade vi i alla fall! Gillade verkligen detta ställe och de spelade bra 60s låtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vår tre-rätters njöt vi av vädret, den mysiga omgivningen och avslutade med cricket-spel
 
 
 
Jag förlorade 2 av 2 omgångar, då drog vi....
 
 
 Idag har vi varit ute och vandrat ett par kilometer. Kollat in några parker och lite sånt. Värmen gör det svårt att vara ute på för långa promenader, man pallar helt inte för länge. Här i Sandakan finns ingen strand. Man kan åka till småöarna ca en timme bort med det är dyrt! Vi väntar därför med strandlivet tills vi ska åka vidare härifrån istället , om en vecka sisådär. Tid har vi ju! :-) Tills dess har vi fått veta att det finns ett lyxigt hotell vid namn Hotell Sabah här i närheten, som ligger riktgt mysigt till inne i djungeln. Där betalar man ca 30-40 kr och får spendera hela dagen på deras relaxavdelning. Pooler, ångbastu, vanlig bastu, massage, gym och liknande är vad som erbjuds & detta har vi såklart tänkt att åka och avnjuta! Ser mest fram emot bastun! :-)

Ikväll var vi även på bio! What to expect when expecting såg vi, bra film! Skitbiograf däremot! Gillas inte! Hela salongen såg allämt nedgången ut, stolarna knarrade bara man tittade på dom och det var lortigt. Inte alls den standarden vi är vana vid när det kommer till biografer här. Dom brukar faktiskt vara riktigt fräscha och bra. Det värsta var dock att ljudet inte var bra på filmen utan lät som ett repigt band och bilden hackade. Tänk er dålig kvalité på film man tankar hem. Men vafasiken, rolig var filmen i allafall.

Hur mår ni? Semestrar ni, jobbar, vad pysslar ni med?

Många kramar

Kommentarer
Postat av: Janina

Ni ser ut att ha det skitbra ju! Saknar er <3

2012-07-16 @ 23:02:53
URL: http://janin-aa.blogspot.se/
Postat av: Anu

Hallåååå ta det lugnt där med crocketklubborna - det är ju för fasiken inte golf ni ska spela! (syftar på Jonis supersving på en av bilderna, heheh)
Här - håll i er - regnar det. Vi hade faktiskt superfint väder fram till för en kvart sedan, så vi hann precis fylla Michaelas lilla pool här i trädgården och jag hann sitta i solen och njuta i en halvtimme. Sen var det liksom klart för idag, och regnet dök upp. Vi är glada för det lilla :-)
I övrigt laddar vi för fullt. Pratar mycket med Michaela om morgondagen, och om hur hon vill ha det. Vi har nu bestämt att vi ska ringa till henne när allt är klart och berätta för henne, först av alla. Sen ska hon berätta vidare för mina föräldrar och bröder. Sen blir det väl ett FB-inlägg när vi känner att vi orkar - kommer nog vilja vila och njuta av frukostbrickan först. Jag kommer ju vara VRÅLhungrig, som måste fasta från midnatt inatt :-)
Kram på er båda så hörs vi imorrn.

2012-07-17 @ 14:48:05
URL: http://www.jag-och-vi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0