Bali

Hej svejs!

Nu är vi i Bali - underbart! Landade för någon timma sedan och har nu checkat in på ett lite (för) lyxigt hotell. Vi orkade dock inte leta runt för länge, så vi tog det tredje vi spanade in. Med lyxhotell menar jag ett som kostar 360:- natten, det är lite för lyxigt för oss. Så ni inte tror att vi sitter på The Plaza och äter chokladtryffel och sköljer ner med Champagne!

Singapore lämnade vi ju som bekant idag. Vi både gillade verkligen den staden och vill åka tillbaka igen!! Jag har haft ambition om att blogga och berätta om våra dagar, men det har inte fungerat - bokstavligen. Måste vara någon malaysia-grej dom sysslar med där (i malaysia stänger myndigheterna ner sådana sidor de inte vill att folk besöker helt enkelt). Jag har försökt logga in på bloggen säkert 50 gånger på tre dagar, men har blivit utkastad varenda gång. Trodde t o m att kontot blivit hackat och har mejlat fram- och tillbaka med supporten. Dock började det fungera så fort vi klev in på flygplatsen. Mystiskt! 

Men hursomhaver, ville bara uppdatera en liten sväng. Singapore var super verkligen, en stooor stad som hade allt. Nu har mitt älskade Stockholm t o m fått lite competition! Flygplatsen var nästan ännu mer inbjudande, låter konstigt jag vet! Läste i en tidning att Changi-flygplatsen är världens bästa flygplats, så vi tänkte ge det ett par timmar. Vi spenderade 5/6 timmar på flygplatsen, men det kändes som 2. Vi gick i kaktusparken, fjärilsparken & där var fjärilarna verkligen sociala (om nu fjärilar kan vara det) och satte sig på axeln och handen, vi fick fina bilder! Dessutom var vi på bio som fanns, gratis förstås & massa andra bekvämligheter. MASSOR med butiker hade de också, samt sky-trains som åkte fram- och tillbaka mellan de olika terminalerna för att det är så stort. De gick var tredje minut och kostade inget, så vi passade på och åkte runt och kollade läget! :-)

Nu är vi i Bali, och ännu har vi ingen större uppfattning. Känns lite kallt dock? Nu landade vi förvisso klockan elva på  kvällen, men det var bara strax över 20 grader. Lite burrigt! Men ska inte uttala mig för mycket ännu, kan mycket väl vara så att det är kokhett i morgon och då vill man inte sitta med skägget i brevlådan genom att ha sagt att det är för kallt!

Nu ska vi ta och sova strax! Det har varit en lång dag och klockan är strax ett på natten.
Uppdaterar snart igen, nu när bloggen återigen är med oss (som tur är)!


Goder natter Vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0