Resedag i morgon & berättelse om vår förlovning

Hej där!

I morgon har vi varit i Indonesien i 30 dagar. Vad fort tiden går! Nu fick vi tummen ur & köpte flygbiljetter inför morgondagen. Vi flyger till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Där ska vi invänta inbjudan från vår vän Laurence som behövs för att få visum till Kina och efter det bär det av till Kinesiska ambassaden. Vi har bestämt oss för att det blir Kina! Det känns häftigt! :-) Hoppas bara att allt går smidigt med visumet, dom kan vara lite krångliga med det har vi hört.
 
Flera av er har efterfrågat bilder på våra ringar & även velat veta lite om förlovningen! Vi hade en helt underbar dag och allt var perfekt, allt vi kunde önska oss!
 
Vi var på ett spa där vi hade ett "romance-package" som varade fem timmar. Personalen gav suverän service hela dagen och tog så väl hand om oss. Vi blev upphämtade på vårt hotell och körda till spáat. Efter några behandlingar fick vi sitta i ett bad fyllt av orkidéer och det var också här vi bytte ringar. VIlken upplevelse! En stund efter att vi bytt ringar i badet kom en av kvinnorna som gjorde spabehandlingen in och knäppte lite bilder på oss. När våra behandligar var klara blev vi på nytt hämtade av en bil som körde oss till en strand. Där hade man dukat upp ett bord åt oss och medan vi tittade på solnedången drack vi vin & åt middag. Senare spelade ett liveband för oss precis vid vårat bord, kärlekslåtar som verkligen gjorde det hela än mer känslosamt. Det var verkligen pricken över i! Efteråt sköts det raketer och senare fick vi transport till hotellet, där vi somnade trötta men å så lyckliga!
 
Vi har lite bilder från stranden och middagen. Tyvärr inga från solnedgången och fyrverkerierna, men nu får en liten glimt i allafall! :-)
 
Det riktiga ljuset i rummet, för att ni ska få en känsla av hur mysigt vi hade det!
 
Bild med bättre kvalitet. Kvinnan som fotar hade dekorerat mitt hår med orkidéer inför bilden.
 
Armbandet jag har på armen fick jag av Joni kvällen innan i förlovningspresent.
 
 
 
 

Balinesiskt dans fick vi uppleva från första parkett!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0