mot nya öar & vyer

god morgon!

 
Nu sitter vi och äter frukost i godan ro, om en timme kommer vår skjuts. I tre dagar har vi var i turistmyllret här på Bali, i Kuta. Gatorna fylls av butiker med krimskrams, kläder, restauranger och oräkneligt många spasalonger. Vi hängt lite stranden, fikat och gottat oss på restauranger, suttit på olika barer och följt OS. Mest njutit av dagarna och tagit det lugnt & skönt.

Idag åker vi som sagt vidare och styr kosan mot grannön Lombok. Där är det tänkt att vi stannar ett par dagar och sedan åker vi vidare mot de kända Gili öarna. Just Gili ska vara det bästa och mest avslappnade stället med finast stränden. Motortrafik är inte heller förbjudet så det är, vad jag förstår, häst & vagn eller promenera som gäller. 
 
Lägger in lite bilder och updates när vi har tag på nät igen. Hur mår ni då? Semestern är över och vardagen är åter kommen?

Kram

Kommentarer
Postat av: Anu

Låter härligt med slappardagar fyllda av OS och god mat! Trevli resa till Lombok!
Här närmar sig vardagen, men än är den inte här! Nästa vecka ska vi börja skola in M på Hagabergskolan, den 20e drar terminen igång! C har dock semester tom 3/9, så lite till ska vi njuta! Fast det blir mest att städa/rensa inför visningen nästa helg, och börja packa så smått...
Såg ni bilderna på hemnet?
Puss och kram!

2012-08-11 @ 10:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0